Vračilo blaga

Kupec lahko naročeno blago iz kateregakoli razloga vrne v roku 14 dni od prejema

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh obvesti podjetje, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Potrošnik podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov: trgovina@sport-point.si. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 14 dneh po pisnem sporočilu o odstopu potrošnika od nakupa, s tem da sam krije neposredne stroške vračila, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
Obstaja tudi možnost, da izdelke z originalnim računom zamenjate v naši trgovini na naslovu Borovška cesta 74, 4280 Kranjska Gora. Blago vam bomo zamenjali brez doplačila z artikli enake vrednosti. Če se boste odločili za nakup dražjega artikla, vam bomo v račun vzeli vaše artikle po računu, razliko pa boste doplačali.

FAMA TREND d.o.o. si pridržuje pravico zavrniti vračilo blaga v naslednjih primerih:
-če ni priloženega računa
-če blago ni vrnjeno v originalni nepoškodovani embalaži
-če je neuporabnost artikla posledica nepravilnega ravnanja uporabnika
-če je uporabnik artikel neomejeno uporabljal do odstopa od pogodbe
-v primeru nakupa naprav (GPS, športne ure, števci...), katerim je priložena baterija, le-ta ne sme biti vstavljena, izdelek pa ne aktiviran.

Kupnino za vrnjeno blago (vrednost kupljenega blaga) bo ponudnik kupcu vrnil na transakcijski račun takoj, ko je mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu potrošnika od nakupa. 

Ob vračilu/menjavi blaga mora kupec izpolniti obrazec za vračilo/menjavo blaga in ga posredovati ponudniku.

Prosimo izpolnite spodnji obrazec

Osnovni podatki
Podatki o naročilu