Dostava

Blago, naročeno v spletni trgovini Sport Point, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v naši trgovini, običajno še isti dan. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Vsi artikli, ki so v postopku vašega nakupa označeni z nakupovalno košarico, so v tem trenutku dejansko na zalogi. Do izjeme lahko pride le v primeru več hkratnih naročil zadnjih kosov. V tem primeru ima prednost prve izdobave prvo oddano naročilo. 

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner  GLS d.o.o. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih vpišete pod "opombe" na dnu naročila. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi, brez dodatnih stroškov. Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga v naši poslovalnici na naslovu Borovška cesta 74, 4280 Kranjska Gora. Poleg tega, da ne plačate stroškov dostave, lahko tudi izkoristite priložnost za pogovor z našimi prodajalci, ki vam bodo radi svetovali o uporabi kupljenih artiklov ali o prihodnjih nakupih.

Dostava je za vsa naročila nad 100 EUR je brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 100 EUR pa znašajo  4,00 EUR  in so enotni za celotno Slovenijo. Cena dostave za vsa naročila na Hrvaško znaša 10 EUR, v ostale države znotraj EU pa znaša poštnina 20 EUR.