Predstavitev podjetja

V Kranjski Gori smo prisotni že vse od leta 2003. V sklopu našega podjetja imamo v strogem centru Kranjske Gore poleg Hotela Prisank kavarno Sportpoint Coffe Shop nad katero sta dva apartmaja. Na začetku je bila tam tudi naša trgovina, ki pa smo jo konec leta 2006 preselili na sedanjo lokacijo na Borovško cesto 74. 

Vse od takrat našim strankam nudimo skrbno izbrane artikle različnih blagovnih znamk s področja športa in športne mode. Tako izključno v naši trgovini na področju cele Slovenije lahko najdete kolekcije športno modnih blagovnih znamk BOGNER in SPORTALM. V naši trgovini boste našli izbor kolekcij DYNAFIT, SALEWA, CMP, KARPOS, EA7, UNDER ARMOUR, KJUS, DAINESE, SAVE THE DUCK, SCOTT, CASTELLI, ZERO RH+, SPORTFUL, XTECH, HAVEN, DEVOLD, XSOCKS, POC, BOLLE, SOREL, ON, NEW ITALIA SHOES in druge. 

Poleg smučanja boste v naši trgovini lahko kupili tudi artikle za prosti čas, pohodništvo, kolesarstvo in tek, ter obilico dodatkov. Našo ponudbo se ves čar trudimo nadgrajevati z novimi segmenti ponudbe, novimi blagovnimi znamkami ter stalnim izobraževanjem naše prodajne ekipe. Obiščite nas, saj vas z našim izborom zagotovo ne bomo razočarali.

Glede na to, da se naša trgovina nahaja v turističnem kraju našim zvestim strankam prilagajmo tudi delovni čas. Poleg odprtih nedelj ves čas v letu, naš obratovalni čas podaljšujemo tudi v obdobju zimske in letne turistične sezone vse tja do 21.00 ure! 


FAMA TREND d.o.o.
Borovška cesta 93a
4280 Kranjska Gora
Slovenija
Tel.: + 386 4 5884 892 
Elektronska pošta: trgovina@sport-point.si

Družba je registrirana pri okrožnem sodišču v Ljubljani
Številka vložka: 1/07367/00
Matična številka: 5386195000
Davčna številka: SI58833951