SCARPA Ženski tekaški čevlji SPIN ULTRA GTX

NA ZALOGI

Izdelek: 33069-202_1

Koda: 409706

  • € 180,00
Barva
Spin Ultra GTX je učinkovit tekaški čevelj, razvit za agilnost, odzivnost, blaženje udarcev in zaščito na tekmovanjih na dolge razdalje in dolgih treningih v zimskih mesecih.

POUDARKI
- odlično blaženje in oprijem
- primernen za vse poti v vseh vremenskih razmerah

LASTNOSTI
ZGORNJI DEL – V mreži z aplikacijami iz toplotno zavarjene TPU folije, integrirano s 3D TPU kapico, odporno na udarce. Jezik iz lahkega in zračnega blaga z žepom za vezalke. Zgornji del ovije stopalo kot nogavica zahvaljujoč konstrukcijskemu sistemu Sock-Fit LW, s čimer se izogne točkam pritiska in zagotavlja maksimalno udobje in natančno prileganje.

VEZALKE - Zanke za vezalke so integrirane z zgornjo strukturo, da ovijejo stopalo brez točk pritiska. Žep za vezalke

PODLOGA - tehnologija nevidnega prileganja GORE-TEX nudi popolno zaščito pred slabim vremenom s prileganjem in občutkom, ki je enak kot nezaščiteni tekaški copati. Zaradi odsotnosti šivov vzdolž gležnjev in pete ter širšega predela prstov čevlji ustvarjajo manj pritiska. Kratek čas sušenja (do 50 % krajši od standardne konstrukcije).

PODPLAT: VELOX LB MAX
- EVA vložek v sprednjem delu stopala z nizko gostoto, z različno debelino za maksimalno blaženje.
- Vložek ESS na sprednjem delu stopala za optimalen odriv in blaženje udarcev.
- EVA vmesni podplat srednje gostote za stabilnost in blaženje.
- Ekskluzivni dizajn podplata VIBRAM z gumijasto zmesjo SCARPA MEGAGRIP za dober oprijem na vsakem terenu.

TEHNOLOGIJE:
EXO - Sistem zgornje konstrukcije, ki ga je oblikoval in razvil SCARPA. Stranske zaščite (vstavki ali termovarjena kletka) v kombinaciji z zgornjim delom ustvarijo eksoskelet, ki bolje ščiti, podpira in zadržuje stopalo.

SOCK-FITLW - Pri modelih Trail Running je jezik izdelan iz enega samega kosa elastične tkanine, ki omogoča rahlo ovijanje okoli vaših stopal, kar nudi udoben občutek in bočno stabilnost.

VIBRAM Megagrip - Ta tehnologija Vibram zagotavlja: neprimerljiv oprijem na mokrih in suhih površinah, vrhunski oprijem z robustno dolgo življenjsko dobo in optimalno ravnovesje stabilnosti in prilagodljivosti za prilagoditev na tla.

GORE-TEX - Izdelki, zasnovani z membrano GORE-TEX, so nepremočljivi, odporni na veter in vzdržljivi z vrhunsko zračnostjo. Ti izdelki bodo prestali preizkus časa, saj so bili ustvarjeni za zagotavljanje varnosti, zaščite in največjega udobja na katerem koli terenu.

SESTAVA
- PETNI VLOŽKI EVA NIZKE GOSTOTE za blaženje
- PODPLAT EVA SREDNJE GOSTOTE za stabilnost
- LITEBASE gumijasta podlaga je 40 - 50 % tanjša, zato je tekalna plast do 30 % lažja od tradicionalne tekalne plasti, kljub temu, da je zmogljivost glede oprijema nespremenjena
- ZUNANJI PODPLAT VIBRAM: Ekskluzivna zasnova gumene zmesi SCARPA MEGAGRIP za dober oprijem na vsakem terenu
- VIŠINA: peta 24 mm - prsti 18 mm - padec 6 mm
- OBLIKOVANO z navpičnimi utori za podporo, prilagodljivost in odriv ter odlično blaženje
- DIZAJN PODPLATA: območje odriva, zavorno območje, največje območje oprijema, območje stabilnosti