SCARPA Ženski tekaški čevlji SPIN PLANET

  • 20% POPUST
NA ZALOGI

Izdelek: 33063-352_1

Koda: 410760

Redna cena: € 150,00 Vaš prihranek: € 30,00
  • - 20%
  • € 120,00
Velikost
38,539,5
Barva
SPIN PLANET Woman uvaja nov koncept v kategorijo tekaških tekaških čevljev, saj je zgornja tkanina 100 % izdelana iz recikliranih materialov, vmesni podplat EVA je 45% recikliran, gumijasti podplat pa je 30% recikliran. Idealna obutev za tekačice, ki si prizadevajo za dolge razdalje na poti, zahvaljujoč volumnu srednjega podplata, ki je zasnovan tako, da absorbira udarce in zagotavlja zaščitno blaženje.

Lastnosti
Zgornji del - tkanina, iz katerih je izdelan zgornji del, mreža in mikrovlakna, so 100-odstotno reciklirane. Sistem gradnje zgornjega dela EXO. Stranska zaščita, termično varjena kletka, skupaj z zgornjim delom ustvarja eksoskelet, ki bolje ščiti, podpira in zadržuje stopalo durnig teka.

VLOŽEK - Volumen srednjega podplata, zasnovan tako, da absorbira vse vrste udarcev, za zaščitno blaženje. Pena EVA, iz katerega je izdelana, je v 45% reciklirana.

PODPLAT - Udobje in trajnostno delovanje sta dejavnika zasnove modela PRESA® TRN-06, za katerega je značilna visoka vsebnost odpadnega materiala, ponovno uporabljenega v notranjosti, saj je gumijast podplat iz 30% recikliran. Široki, ne preveč debeli utori in luknjena gumi omogočajo enostavno upogibanje in prilagodljivost, zato je podplat odličen za dolgotrajen tek po srednje zahtevnih poteh, ohranjanje hitrega tempa in po vseh površinah.