SCARPA Ženski tekaški čevlji RIBELLE RUN XT GTX

  • 15% POPUST
NA ZALOGI

Izdelek: 33082-202_1

Koda: 410796

Redna cena: € 200,00 Vaš prihranek: € 30,00
  • - 15%
  • € 170,00
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 170,00 €
Barva
RIBELLE RUN XT GTX je trpežen tekaški čevelj primeren za vse uporabnike, saj omogoča udobno prileganje in z tehnologijo Gore-tex Invisible Fit zaščito pred vremenskimi vplivi. Razvoj TPU izhaja iz ikonične zasnove družine RIBELLE RUN, medtem ko je podplat zasnovan s podpornim sistemom, ki zagotavlja stabilen in blažen korak na vseh površinah poti.

Zgornji del iz 100 % recikliranega poliestra in najlona, zasnovan tako, da podpira vsako obliko stopala in se tesno ter udobno prilega za dolgotrajno uporabo.

GORE-TEX Invisible Fit za vodoodporen čevelj brez kompromisov pri prileganju, prilagodljivosti in teži. Lahka konstrukcija, vezana neposredno na zgornji del, je zasnovana tako, da je nevidna in ustvarja občutek udobja, podoben mreži.

PRESA® TRN-05 je podplat, razvit za aktivnosti na srednje in dolge razdalje v gorskem okolju, na poteh različnih tehničnih stopenj. Ergonomski podplat iz steklenih vlaken pomaga in podpira na vsakem koraku. Zaradi izrazitih izboklin in povečane velikosti utorov je podplat trpežen in varen pri oprijemanju vsakega terena, kar zagotavlja zanesljiv oprijem.