SCARPA Moški tekaški čevlji SPIN PLANET

  • 20% POPUST
NA ZALOGI

Izdelek: 33063-350_1

Koda: 410002

Redna cena: € 150,00 Vaš prihranek: € 30,00
  • - 20%
  • € 120,00
Velikost
4242,54446
Barva
Naslednji korak SCARPE v smeri trjanosti, čevlji SPIN PLANET uvajajo nov koncept v kategorijo Trail Running-a z zgornjo tkanino, ki je 100% izdelana iz recikliranih materialov, medtem ko sta EVA vmesni podplat 45% in gumijasti zunanji podplat je 30% reciklirana.

Tekaški čevlji SCARPA SPIN so zahvaljujoč volumnu vmesnega podplata, ki je zasnovan na način, da absorbira udarce in zagotavlja zaščitno blaženje, idealni za tekače, ki tečejo na dolge razdalje,

LASTNOSTI
ZGORNJI DEL - Sistem zgornje konstrukcije EXO. Bočna zaščita, termo varjena kletka, v kombinaciji z zgornjim delom, ustvarja eksoskelet, ki med tekom bolje ščiti, podpira in zadržuje stopalo.Tkanina, ki sestavlja zgornji del, mreža in mikrovlakna, so 100 % recikliranai.

VLOŽEK - Prostornina vmesnega podplata je zasnovana na način, da absorbira kakršno koli vrsto udarca in zagotavlja zaščitno blaženje. Pena EVA je 45 % reciklirana.

PODPLAT - Udobje in trajnostna zmogljivost sta dejavnika, ki stojita za zasnovo PRESA® TRN-06, za katero je značilna visoka vsebnost odpadnega materiala, ki se ponovno uporabi v notranjosti, saj je zunanji podplat iz gume 30% recikliran. Široki, ne predebeli ušesi in luknja v gumi omogočajo enostavno upogibanje in prilagodljivost, zaradi česar je podplat popoln za dolgotrajen tek na srednje težkih progah, vzdrževanje hitrega tempa in tek po katerikoli podlagi.

TEŽA - 290g (velikost 42)