SCARPA Moški tekaški čevlji RIBELLE RUN GTX

NA ZALOGI

Izdelek: 33071-201_4

Koda: 411055

  • € 180,00
Barva
RIBELLE RUN GTX je popoln čevelj za tek na kratke/srednje razdalje, kadarkoli to zahtevajo mokri pogoji. Vodotesen in lahek, zahvaljujoč tehnologiji Gore-Tex Invisible Fit v kombinaciji z lahko sintetično mrežico, ki je odporna na obrabo. Izjemen oprijem, oprijem in stabilnost, tudi na najbolj tehničnem terenu, zahvaljujoč podplatu Presa®.

POUDARKI:
- Najbolj tehničen in inovativen čevelj v svoji kategoriji
- Natančnost na neravnem terenu
- Za vse poti, za vsako vreme

ZGORNJI DEL - Zgornji del je izdelan s konstrukcijo Sock-Fit LW by SCARPA, ki vključuje lahek in super zračen mrežast čevelj s toplotno zatesnjenimi ojačitvami, ki zagotavljajo natančno in enakomerno ovijanje okoli stopala, hkrati pa zagotavljajo izjemno udobje in upogljivost. Gleženj, jezik in sprednji del stopala. Čevelj je izdelan tako, da natančno ovije stopalo, zahvaljujoč zmanjšanemu obsegu prileganja, kar je popolno za ta bolj tehnično usmerjen čevelj. Peto stabilizira TPU trak, ki popolnoma ovije čevelj.
VEZALKE - Fast Lacing System: samozaklepni sistem vezanja, ki omogoča hitro drsenje elastične vezalke in popolno ovijanje.
PODLOGA - tehnologija nevidnega prileganja GORE-TEX nudi popolno zaščito pred slabim vremenom s prileganjem in občutkom, enakim kot nezaščitni tekaški copati. Manj sledi pritiska zaradi odsotnosti šivov vzdolž gležnjev in pete ter širšega predela prstov. Hitri časi sušenja (do 50 % krajši od standardne konstrukcije).
PODPLAT - PRESA® TRN-01 podplat iz visoko zmogljivega gumijastega podplata, s 4 mm ušesi in odličnim oprijemom na suhih in mokrih površinah. Preizkušeno s strani najboljših in pripeljano do skrajnih meja na tehničnih in neravnih terenih.