Moon Boot

Simbol zimske mode, udobja in pridiha medzvezdne avanture.

Futuristični navdih sega v domišljijsko obdobje šestdesetih let prejšnjega stoletja, ko je raziskovanje vesolja pritegnilo pozornost sveta. Moon Boot, ki ga je navdihnil ikonični pristanek Apolla 11 na Luni leta 1969, je nastal kot futurističen in avantgarden odgovor na duh časa vesoljske dobe.

Kar ločuje Moon Boots od drugih, je njihov nezamenljiv dizajn. Prevelika, bulasta silhueta spominja na astronavtsko obleko in jih takoj loči od običajne zimske obutve. Poleg privlačnega videza dajejo Moon Boots prednost udobju saj velikodušno podložena notranjost ohranja stopala udobna in izolirana pred zimskim mrazom. Z dizajnom, ki objame nogo kot obleka vesoljskega popotnika, Moon Boots na novo definirajo pomen udobja v zimski obutvi in se z izrazitim in čudaškim dizajnom izkažejo za izjemno vsestranske na področju zimske mode. Od živahnih, drznih barv do elegantnih kovinskih zaključkov se ti škornji brez truda spremenijo s smučišča na mestne ulice in vsakemu zimskemu kompletu dodajo pridih vesoljskega pridiha.

Moon Boots so več kot le škornji; so muhasto potovanje v vesolje z vsakim korakom. Ti ikonični škornji, ki združujejo futuristično obliko s prijetnim udobjem, še naprej kljubujejo gravitaciji, ponesejo zimsko modo na nove višave.