HOKA Ženski tekaški čevlji CHALLENGER ATR 7 GTX

  • NOVO
NA ZALOGI

Izdelek: 1134502_OMDL

Koda: 411479

  • € 179,95
Barva
HOKA Challenger ATR 7 je vsestranski trail čevelj za nevtralne tekače. Challenger ATR 7 je sedma različica serije HOKA All Terrain.

Vsestranski čevlji so namenjeni teku po različnih podlagah, od asfalta do trailov. Čevlji nudijo tudi zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi.
Kakšne so posodobitve? Ta čevelj je postal lažji, debelina podplata pa se je povečala. Poleg tega je zgornji del narejen iz več recikliranih materialov, hkrati pa ostaja zračen. Profil ušesa je bil preoblikovan tako, da vam omogoča oprijem na makadamskih poteh in tudi udobje pri hoji po asfaltu.

Zgornji del iz inženirske mreže je lahek na otip, izdelan je iz vsaj 30 % recikliranih materialov in ima ojačitve, značilne za trail tek. Prenovljen petni števec ponuja veliko opore za gleženj in zagotavlja enostaven vstop.

Vmesni podplat CMEVA je bil za 2 mm debelejši in je zato bolj blažen kot njegov predhodnik. Zaradi tega je hoja na dolge razdalje udobnejša. Challenger ATR 7 je zato zelo primeren za tek na dolge trail razdalje, kot so pol in polni maratoni.

Posodobljen vzorec ušes ima 4 mm ušesa, ki zagotavljajo dober oprijem pri hoji po neutrjenih površinah, ne glede na to, ali izberete mehko ali nekoliko tršo površino. Izboljšana je bila tudi vzdržljivost, saj je bilo dodanih več gume za neskončno kilometrino.

Poskrbite, da bo prehod s tlakovanih na neasfaltirane poti enostaven. HOKA Challenger ATR 7 se resnično spopade s katero koli površino, tako da lahko trenirate in tekmujete kjer koli.

NAJBOLJŠE ZA:
- Tek po brezpotju
- Tek po vseh terenih
LASTNOSTI:
- Podaljšan poteg pete
- Konstruirana mreža
- Vezalke iz 70 % recikliranega najlona in 30 % recikliranega poliestra (razen agleta)
- Vmesni podplat iz kompresijske EVA pene
- Durabrasion gumijasti podplat
- 4 mm zanke