BUFF Vratna ruta JARU

NA ZALOGI

Izdelek: 131369_999.10.00

Koda: 410904

  • € 19,99
Velikost
UNI
Barva
BUFF® CoolNet UV⁺ je poletni BUFF® iz kategorije BUFF® UV Protection.

Večnamenska vratna rutka je udobna, elegantna in nenadomestljiva ter obvezen predmet med ljubitelji aktivne rekreacije, ne glede na vrsto dejavnosti!

Summer buffs iz serije UV Protection so celovita rešitev za aktivno rekreacijo na prostem v naravi na sončen dan - idealen sopotnik za pohodništvo, treking, plezanje, tek, potovanja, kolesarjenje ali motoristična potovanja. Odličen je tudi kot svetel in večnamenski dodatek v urbanem okolju.

Zaradi lastnosti odvajanja vlage in hitrega sušenja lahko BAFF® CoolNet UV⁺ označimo kot funkcionalno toplotno oblačilo za glavo. Je elastična brezšivna nogavica, ki omogoča različne načine namestitve: kapa, balaklava, šal, robček, maska ​​itd. Izdelana je iz elastičnih mikrovlaken – lahkega, neverjetno mehkega in prijetnega materiala na dotik, ki ne draži kože in je odporen na neprijetne vonjave. Ščiti pred vlago, vetrom, prahom, topolovim puhom in drugimi pojavnimi elementi, ustvarja občutek udobja v najbolj ekstremnih vremenskih razmerah. Material se popolnoma razteza v 4 smeri in se tesno prilega vratu ali glavi, ne da bi omejeval gibanje.

Lastnosti:
- Visoka stopnja zaščite pred ultravijoličnim sevanjem na ravni UPF+50;
- Odlična zračnost + učinkovito odstranjevanje vlage + hladilni učinek
- Raztegljiv material, ki se popolnoma razteza v 4 smeri
- Ultra lahek material (20 % lažji od serije BUFF® BUFF® Original)

Izdelano iz 95 % recikliranih sekundarnih surovin